Verwarming / energie

Met Kennis van zaken en met het oog op een zo laag mogelijk energieverbruik, voor zowel renovatie als nieuwbouw. Onze installaties zijn absoluut veilig en Sanitair De Baere behaalde een erkenning als professioneel aardgasinstallateur (Cerga label).

U kan bij ons terecht voor vloer- en wandverwarming, gasinstallaties, stookolieketels, … . Steeds werken bij met kwalitatieve merken zoals Remeha, Ithodaalderop, Oertli, Vaillant, Junkers, … .

De radiatoren die wij verdelen en plaatsen zijn: Superia, Vasco, Stelrad en Acova, … . Hierin is steeds keuze tussen standaard, design en handdoekradiatoren.

Op heden worden veel elektrische radiatoren in badkamers geplaatst van het merk Vasco. Kom langs in onze toonzaal en vraag naar de voordelen, mogelijkheden en prijzen.

Ook plaatsing van warmtepompen, boilers en thermische zonnepanelen met bijhorende zonneboilers.

Uiteraard kan ook bij ons terecht voor advies en voor het aanvragen van een premie.

Onderhoud en herstelling van stookolie- en gasinstallaties met attest alsook keuring stookolietanks behoort ook tot ons takenpakket!

Zonneboilers

Met een zonneboiler zet u zonne-energie om in warm water.
Met deze gratis zonne-energie bespaart u een pak geld, het is ook milieu- en onderhoudsvriendelijk.
Dankzij de vlakke plaatpanelen of vacuümbuispanelen van volgende kwalitatieve merken zoals Vaillant of Paradigma, geniet u ook bij zonnige winterdagen van voldoende warm water voor het hele gezin!
De installatie kan geplaatst worden op zowel platte als hellende daken… . Interessant om weten, wanneer de zon minder sterk is, springt uw gewoon warmtesysteem bij, in combinatie met vloerverwarming is ook geen probleem.

Contacteer ons voor meer info of kom langs in onze toonzaal.

Translate »