Stappenplan

Interesse om uw badkamer te strippen en volledig te vernieuwen?
Hier leggen we in 3 stappen uit hoe wij te werk gaan en wat u van ons kan verwachten, hopelijk tot binnenkort!

Wij verbouwen uw badkamer van A tot Z, van afbraak tot complete afwerking!

STAP 1: BEZOEK TER PLAATSE

Voor een bezoek ter plaatse kan u telefonisch een afspraak vastleggen of ons een bezoek brengen in onze toonzaal. Het is van belang de huidige situatie goed in kaart te brengen, alvorens we kunnen overgaan tot ontwerp en offerte. Tijdens ons bezoek ter plaatse kunnen alle mogelijkheden besproken worden en geven wij de daar bijhorende technisch advies.

STAP 2: 3D ONTWERP EN MATERIAALKEUZE

Eenmaal we beschikken over de nodige info, zetten we uw badkamerproject om in een duidelijk en overzichtelijk 3D ontwerp. Met het ontwerp bij de hand, nodigen we u uit in onze toonzaal om zowel het ontwerp te bespreken als het maken van de materiaalkeuze. Onze toonzaal voorzien we steeds van de meest recente materialen en dit van douches, baden, kraanwerk, meubilair tot een ruim aanbod aan tegels. Wanneer uw badkamer tot in detail is gekozen, kleuren, stijl in harmonie zijn maken we voor u een gerichte prijsofferte.

STAP 3: OFFERTE EN UITVOERING

Eenmaal akkoord met de prijsofferte, plannen we onmiddellijk project in! Wanneer ingepland voorbereiden wij uw badkamerproject, doen de nodige bestellingen en stellen we het technisch plan op.

Vooraleer we starten komen we langs om de nodige voorbereidingen te treffen zoals het afstoppen van kraanwerk en omgeving zorgvuldig af te schermen voor tijdens de werkzaamheden. Eenmaal de werken goed opdreef zijn, wordt uw project met een kritisch oog van nabij opgevolgd door uw project en-werfleider.

Translate »